به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
واحدهای تولیدی زیر ذره بین کارشناسان معاونت غذا و دارو
بازرسی ها با هدف تضمین سلامت مصرف کنندگان و ارتقا کیفیت محصولات سلامت محور انجام می گیرد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
کارشناسان فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی ساعت 22 یکشنبه مورخ 27 مهرماه سال جاری به منظور نظارت دقیق بر کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی ، بازرسیهای شبانه از واحدهای تولیدی انجام دادند.
در این بازرسی ها فرایند تولید، شرایط نگهداری مواد اولیه ،رعایت اصول بهداشتی و انطباق با استانداردهای ملی و حضور مسئول فنی مورد ارزیابی قرار گرفت.
برنامههای بازرسی با هدف تضمین سلامت مصرف کنندگان و ارتقا کیفیت محصولات و رعایت دقیق مقررات توسط تولیدکنندگان صورت می گیرد.
نظر دهید