برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/07/28 - 15:44
  • - تعداد بازدید: 26
  • - تعداد بازدیدکننده: 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

واحدهای تولیدی زیر ذره بین کارشناسان معاونت غذا و دارو

بازرسی ها با هدف تضمین سلامت مصرف کنندگان و ارتقا کیفیت محصولات سلامت محور انجام می گیرد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

کارشناسان فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی ساعت 22 یکشنبه مورخ 27 مهرماه سال جاری به منظور نظارت دقیق بر کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی ، بازرسی‌های شبانه از واحدهای تولیدی انجام دادند.

در این بازرسی ها فرایند تولید، شرایط نگهداری مواد اولیه ،رعایت اصول بهداشتی و انطباق با استانداردهای ملی و حضور مسئول فنی مورد ارزیابی قرار گرفت.

برنامه‌های بازرسی با هدف تضمین سلامت مصرف کنندگان و ارتقا کیفیت محصولات و رعایت دقیق مقررات توسط تولیدکنندگان صورت می گیرد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 21224
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب